2012124 0 Opublikowano 9 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2022 Witam wszystkich, którzy to czytają Szukam osób chętnych do współpracy przy tworzeniu serwera bądź sieci serwerów (wersja ambitna) Na pierwszy ogień chciałbym stworzyć tryb SkyBlock, choć jestem otwarty na propozycje Posiadam kilka nieskończonych paczek z projektów "niewypałów" Są to paczki rozbudowane, brakuje w nich permisji, jakichś urozmaiceń i innych pierdół czy końcowego szlifu Zależy mi na osobie, która mogłaby się zaangażować się w części technicznej, kreatywnej bądź jest w stanie stworzyć i zarządzać społecznością Nie ma z góry narzuconych wymagań, dlatego jeśli jesteś zainteresowany pisz śmiało Coś o mnie: Mam na imię Mateusz, mam 20 lat, studiuję medycynę, w wolnym czasie gram w gierki, pływam i imprezuję Swoją przygodę z serwerami zacząłem już 7 lat temu, jeszcze jako dzieciak. Już wtedy chciałem mieć własny serwer i społeczność Brak wiedzy i umiejętności jednak uniemożliwiały mi spełnienie tego marzenia Brałem udział w kilku projektach, głównie jako technik. Projekty te jednak nigdy nie wypalały przez brak funduszy współpracy Jeśli jesteś chętny zapraszam do kontaktu czy tutaj, czy na discordzie: IceMonst4r#0212 Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 225 Opublikowano 29 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2022 zaprosiłem na discordzie, pozdrawiam Gonti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi