Damper 4 Opublikowano 2 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2021 (edytowane) IP SERWERA » CraftMC.PL Strona serwera » WWW.CraftMC.PL Discord » Discord.gg/craftmcpl Fanpage » Facebook.com/craftplmc Ilość slotów » 2000 Autoryzacja serwera » NON PREMIUM + PREMIUM Tryb Survival+Gildie głównie opiera się na założeniu gildii, a także zajęciu pierwszego miejsce w ilości punktów rankingowych. Spotkasz również kilka urozmaiceń, które umilają całą rozgrywkę. Na SkyBlocku głównie chodzi o rozbudowę własnej, latającej wyspy. Posiadamy również unikalny system SkyCoinsów, za które możesz zakupić różnorodne przedmioty. Musisz również ulepszać limity, które dotyczą każdej wyspy. Musisz zagrać, aby poczuć ten klimat! Na Freebuild musisz zarobić na swoją własną działkę, możesz również posiadać dwie oraz je połączyć. Występują tutaj pojazdy takie jak autka, czołgi, helikoptery. Przedmioty możesz sprzedawać w sklepie, a także na rynku. Na MineBlocku gra toczy się w jaskini, musisz w niej przeżyć, a także rozbudować. Musisz stawiać czoło potworom, hodować zwierzęta. Chcesz się poczuć trochę jak jaskiniowiec? Wejdź do nas i zagraj na tym trybie! Tryb BedWars opiera się na wspólne rywalizacji z wieloma graczami. Możesz zająć pierwsze miejsca w różnych statystykach. Wygrane areny, zabicia, zniszczone łóżka - dzięki temu awansujesz na wyższy poziom. Na WaterBlocku jesteś rozbitkiem, na którego wyspie musisz przetrwać. Musisz zarabiać na rozwinięcie swojej wyspy. W wolnych chwilach możesz spędzić czas na arenie PvP. Na Crazy Jail zostałeś uwięziony w więzieniu i musisz się wydostać. Wydostać się możesz poprzez kopanie w różnorodnych sektorach. Osiągniecie wolności skutkuje odblokowanie prestiży. Tryb ChestPvP charakteryzuje się zdobyciem pieniędzy i stworzenia diamentowego seta. Możesz również stworzyć swój własny klan. Na całej mapie zostało ukrytych ponad 200 skrzyń. Na Creative możesz budować ile tylko chcesz wraz ze znajomymi. Spędzony czas jest zamieniany na gotówkę, za którą możesz zakupić dodatkowe efekty. Na serwerze możesz również spotkać się ze ślubami. Pozostałe tryby, które u nas znajdziesz: Hardcore 1.21 Survival 1.21 Gildie 1.21 Anarchia SMP SkyBlock Classic OneBlock 1.21 MegaDrop 1.21 BoxPVP 1.21 DropSMP MegaEnchant PlemieSMP SkyPVP EarthSMP Prison 1.21 Wojny Gildii 1.21 PlemieSMP LifeSteal 1.21 Anarchia Pratice 1.21 Wojny Gildii 1.22 EasyHC 1.22 Anarchia FFA i wiele więcej! Mnóstwo serwerów Minecraft na najnowsze wersje ♥ Serdecznie zapraszamy do wspólnej gry na naszym serwerze ♥ IP: CraftMC.PL Edytowane 11 marca przez Damper Poprawiam proporcje loga oraz błędy. Notatka dodana przez Notro PanNiedzwiadek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzmaciek 39 Opublikowano 18 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2021 (edytowane) Prezentacja w charakterze informacyjnym jest okej, ale niestety nie jestem olśniony jej aspektami wizualnymi Bannery z napisami mają nieusunięte białe tło, natomiast duży banner wygląda mało estetycznie, jakby robiony na szybko. Informacyjnie tylko okej, dlatego, że przydałyby się bardziej rozbudowane opisy oraz więcej zrzutów ekranu. Występują niepoprawne zdania np. "Tryb Creative tu możesz budować", Tryb Creative powinien być pewnej formy nagłówkiem, ale nie jest Cytat Przedmioty możesz również sprzedawać w sklepie a także na rynku Również? A gdzie wcześniej było coś o sprzedawaniu przedmiotów? Pozdrawiam. Edytowane 22 lipca 2021 przez krzmaciek ArapEmce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbrt 41 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 (edytowane) [ - ] Powiem to szczerze, nie podoba mi się logo, bo wygląda jakby było zaprojektowane przez przedszkolaka. Lobby i spawny wyglądają jak na każdym serwerze, głównie wzorowaliście się chyba Hypixelem (lub polskim derpmc). [ + ] Macie sporo popularnych trybów, są to te bardziej lubiane przez graczy i to chyba tyle. 6/10 JAK MACIE WALIĆ SHEADERY DO REKLAMY, RO WALCIE TO, A NIE JAKIEŚ BEZNADZIEJNE! Dajcie coś więcej od siebie, pewnie was na to stać Edytowane 26 sierpnia 2021 przez hbrt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrajdeN 14 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2021 Gralem kiedys na skyblocku na tym serwie i gralo mi sie fajnie ale nowa edycja i nie chcialo mi sie grac btw p2w bo na skyblocku spawnery za free sa jak ma sie range za ponad 50 zl wiec no (bylem po kilku minutach od startu edycji na skyblocku i tam 3/4 serwera ma range za 100 zl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbrt 41 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2021 Godzinę temu, GrajdeN napisał: Gralem kiedys na skyblocku na tym serwie i gralo mi sie fajnie ale nowa edycja i nie chcialo mi sie grac btw p2w bo na skyblocku spawnery za free sa jak ma sie range za ponad 50 zl wiec no (bylem po kilku minutach od startu edycji na skyblocku i tam 3/4 serwera ma range za 100 zl) ale to w jakimś kicie msc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrajdeN 14 Opublikowano 30 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2021 20 godzin temu, hbrt napisał: ale to w jakimś kicie msc? nwm juz ale napewno cos takiego tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbrt 41 Opublikowano 30 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2021 30 minut temu, GrajdeN napisał: nwm juz ale napewno cos takiego tam jest wiesz, bo jeżeli 1 edycja trwałaby 12 msc/1rok, a kit byłby dostępny raz na msc, to raczej nie przeszkadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrajdeN 14 Opublikowano 10 października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 października 2021 W dniu 30.08.2021 o 11:45, hbrt napisał: wiesz, bo jeżeli 1 edycja trwałaby 12 msc/1rok, a kit byłby dostępny raz na msc, to raczej nie przeszkadza... raz na 2 tygodnie iron golem spawner ;/ hbrt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natsume 2 Opublikowano 6 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2022 Kontakt z administracją absurdalnie tragiczny. Jako gracz gildii 1.17 nie spotkałem tam administratora więcej niż raz. A co najwspanialsze pojawił sie na 5minut rozdał klucze i tyle go było. Błąd z klonowaniem itemów z /sklep który był od początku edycji. Martwe Chunki na całym obszarze spawna. Ba co do administracji to jest jednym wielikm żartem, prawdopodobnie nie ma tam nawet czegoś takiego jak sprawdzanie bo wiele ludzi płakało że jestem odpalony i zglaszało mnie prawie codziennie a nigdy nawet nie zostałem sprawdzony albo zaproszony na discorda. Własciciel serwera po kontakcie odpisuje jak Pani Anna dzwoniąca w sprawie Fotowoltaiki. Serwer w mojej opinii jedno wielkie dno pchający sie w popularne tryby bez bladego pojęcia o tym co własciwie powinno sie na nich znajdować. Szczerze nie polecam nikomu. Talarek i PanMaruda 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMuffionex 105 Opublikowano 27 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2022 ah shit, here we go again. Zacznę od tego iż sama prezentacja serwera jest dosyć ładna. Oczywiście, znalazłbym tu kilka dobrych przykładów tego iż reklama nie jest zbyt dobrze napisana (stylistyka zdań w waszym ojczystym języku ) Pomyślcie też nad zmianą tego śmiesznego "Twoja sieć serwerów", bo ja jakoś nie widzę żeby była moja, i jest to bardzo przer...... BARDZO NIEORYGINALNE pozdro z fartem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekm 13 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2022 Prezentacja wygląda naprawdę spoko Podobają mi się przedstawione przez ciebie grafiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanNiedzwiadek 173 Opublikowano 6 września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 września 2022 (edytowane) Paskudny, kompletnie nieoryginalny serwer nastawiony w 100% na zarabianie na P2W. Gdzie nie pójdziesz, to tu kup kluczyk, tu kup skrzyneczkę. Najlepszy możliwy do zdobycia przedmiot: diamentowa zbroja prot IV. Najlepsza zbroja z pierwszej lepszej płatnej skrzyneczki? DEMONICZNY SET PROTECTION 17, heh. Zrobione pod mase, tryby najtypowsze z typowych. Ale najlepsza to jest ta ich strona internetowa. Jest na niej: bardzo rozbudowany sklep premium (zawierający wyłącznie przedmioty P2W) oraz regulamin. Tyle. Nic więcej. Żadnych aktualności, itp. Najpewniej dlatego, że takowych nie ma. Współczuję graczom Edytowane 6 września 2022 przez PanNiedzwiadek jaku49 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki20091 8 Opublikowano 27 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2022 Prezentacja jest okej, ale niestety serwer trochę p2w... jaku49 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi