poprosturudy 1 Opublikowano 21 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 Czy zrobił by mi ktoś skrypt na to żeby zwirzeta sie stakowaly np masz 2 owce i one sie stakuja i z 2 owiec zestakowantch wypada tyle welny ile bylo by z dwóch nie zestakowanych, tak samo z innymi mobami?. Z góry bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 21 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 22 minuty temu, poprosturudy napisał: Czy zrobił by mi ktoś skrypt na to żeby zwirzeta sie stakowaly np masz 2 owce i one sie stakuja i z 2 owiec zestakowantch wypada tyle welny ile bylo by z dwóch nie zestakowanych, tak samo z innymi mobami?. Z góry bardzo dziękuję. Masz na to plugin. Nazywa się MobStack. poprosturudy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
poprosturudy 1
Czy zrobił by mi ktoś skrypt na to żeby zwirzeta sie stakowaly np masz 2 owce i one sie stakuja i z 2 owiec zestakowantch wypada tyle welny ile bylo by z dwóch nie zestakowanych, tak samo z innymi mobami?. Z góry bardzo dziękuję.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi