Skocz do zawartości

Skarga lekula - złe działania moderacyjne

Usunięty#22684

Rekomendowane odpowiedzi

A więc tak, pojawiły się 2 dokładnie takie same reklamy serwera mc, z czego 1 reklama w złym dziale (

)

Więc napisałem pod 2 reklamą tego serwera mc, że 1. nie ten dział 2. jest już dokładnie taki sam post, co zrobił moderator @LeQuLa? Wlepił mi 1pkt warna i usunął post, a duplikat postu przeniósł do prezentacji serwerów mc (nawet nie do działu nieestetycznych prezentacji/kosza xDDD), moderator chyba nawet nie czytał, że napisałem, że już jest dokładnie taki sam post. Dopiero po tym jak napisałem mu na discordzie i go pingnąłem, że jest taki sam post, a on nie przeniósł tej prezentacji nawet do nieestetycznych prezentacji to wykonał swoje obowiązki. To już nie pierwsza skarga na tego moderatora, proszę coś z tym zrobić.

Edytowane przez ivall

Dobry, duplikat przeniosłem do archiwum prezentacji, nawet pingów od Ciebie nie widzę, bo mam Cię zablokowanego. Otrzymałeś warna za post nic nie wnoszący do tematu, a przy okazji zabawę w Moderatora, zamiast użyć funkcji ,,Zgłoś'' napisałeś niepotrzebny komentarz. Twoja wypowiedź - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Pozdrawiam,

LeKuLa.

Teraz, ivall napisał:

@LeQuLa nawet nie przeczytałeś, że napisałem, że to duplikat i przeniosłeś to do zwykłch prezentacji (nawet nie do działu nieestetyczne).

To najpierw zobacz gdzie jest to przeniesione.

Teraz, ivall napisał:

Przeniosłeś to najpierw do prezentacji, kilka minut później do kosza (po tym jak napisałem na discordzie)

Tak jak mówiłem Discorda nie sprawdzam, bo inne serwery Discord niż skript to nie jest miejsce do takich spraw. Jest dobrze zrobione? Jest, więc w czym problem.

1 minutę temu, LeQuLa napisał:

Jest dobrze zrobione? Jest, więc w czym problem.

Nie jest, bo najpierw przeniosłeś do zwykłych prezentacji, nabiłeś posty.

1 minutę temu, LeQuLa napisał:

Tak jak mówiłem Discorda nie sprawdzam, bo inne serwery Discord niż skript to nie jest miejsce do takich spraw.

Co z tego? Napisałem na itg o tym i chwilę później to zmieniłeś.

Teraz, ivall napisał:

Nie jest, bo najpierw przeniosłeś do zwykłych prezentacji, nabiłeś posty.

Co z tego? Napisałem na itg o tym i chwilę później to zmieniłeś.

Nie nabiłem bo został szybko usunięty, no bo zmieniałem w tym czasie pewnie jak pisałeś :P 

• 3 tygodnie później...

Komentarz ivalla nie był zbędny i zawierał ciekawe spojrzenie na sprawę pojawienia się dwóch identycznych tematów z różnych kont. Ostrzeżenia nadane w temacie unieważniam, orzeczenie w tej skardze będzie brane pod uwagę przy zakończeniu okresu próbnego @LeQuLa

• Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...