AudiIK 0 Napisano 15 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2019 (edytowane) Witam, Wczesniej napisałem ze potrzebuje misji na 24h, lecz troche nie zrozumialem, i napisałem jeszcze raz: Chodzi mi oto ze podam wam ulamek skriptu Misji, i chce zeby moglo sie ja wykonac co 24h. Czyli: Robisz Misje, i zrobiłes jesli zrobiles misje chce zeby bylo moglo ja robic za 24h, i tak caly czas a jesli nie minie 24h i klikniesz na wojownika pisze ci: {Misje Mozesz Robic {CZAS} {CZAS} tam mozecie wpisac ile zostalo zeby mozna zrobic misje Ulamek Skryptu: on right click on entity: if coloured name of entity is "&4Wojownik": cancel event if {wojownikwykonanie1.%player%} is false: if {misjawojownik.%player%} is 1: if {fabulawojownik.%player%} is false: set {fabulawojownik.%player%} to true send "&2Wojownik: &7Witaj wojowniku co cie do mnie sprowadza?" to player wait 0.5 second send "&2%player%: &7Slyszalem ze potrzebujesz pomocy." to player wait 0.5 second send "&2Wojownik: &7Tak, potrzebuje, zabij 25 zombie" to player wait 0.5 second send "&2%player%: &7Zabije, Ich!" to player set {zab.%player%::zom1lv} to 0 else: if {zab.%player%::zom1lv} is 0: send "&8&m--------------------------------" to player send "&7Musisz zabic 25 Zombie" to player send "&7Zabiles juz %{zab.%player%::zom1lv}%/25" to player send "&8&m--------------------------------" to player else: if {zab.%player%::zom1lv} is 25: send "&4[WOJOWNIK] &7Dziekuje ze wykonales moje zadanie! W nagrode otrzymujesz 5000 monet oraz twoje obrazenia zostaja zwiekszone o 5%%!" to player set {misjawojownik.%player%} to 2 set {wojownikwykonanie1.%player%} to true add 5000 to {Money.%player%} add 5 to {obrazeniawoj.%player%} set {zab.%player%::zom1lv} to 0 set {zab.%player%::wzom1l} to 0 Lub Jak ktos woli: Za Pomoc Otrzymujesz Plusika i Naj odpowiedz Licze na pomoc Edytowane 15 sierpnia 2019 przez AudiIK Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ZiemniaQ Napisano 15 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2019 Skoro zrobiłeś jeden temat i nie dostałeś jeszcze w nim odpowiedzi, która cię zadowala to jedyne co możesz zrobić to czekać i liczyć na inną, lepszą. Powielaniem tematów możesz sobie co najwyżej warna załatwić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TakiJakTy 137 Napisano 15 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2019 (edytowane) Zrobiłeś już temat o tym. Edytowane 15 sierpnia 2019 przez Mroczekk Skripter dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TakiJakTy 137 Napisano 15 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2019 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi