indjana 2 Opublikowano 5 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2019 Potrzebuje pluginu najlepiej na automatyczne wiadomosci na 1.12.2 który BĘDZIE DZIAŁAĆ ponieważ wszystkie inne nie chcą mi działac Oraz jak ktoś ma to disco zbroje ale to nie nalegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 5 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2019 Ten plugin działa na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tazu 16 Opublikowano 7 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2019 (edytowane) every 3 minute: set {_a} to random integer from 0 to 1 if {_a} is 0: send "wiadomosc1" to all players if {_a} is 1: send "wiadomosc2" to all players co 3 minuty losowa wiadomosc Edytowane 7 lutego 2019 przez tazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
indjana 2
Potrzebuje pluginu najlepiej na automatyczne wiadomosci na 1.12.2 który BĘDZIE DZIAŁAĆ ponieważ wszystkie inne nie chcą mi działac
Oraz jak ktoś ma to disco zbroje ale to nie nalegam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi