Użytkownik Simon Rowninghtn 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 sierpnia 2018 Wprawdzie nieco późno odkryłem to forum ale mimo wszystko postanowiłem przedstawić państwu ostatni projekt zespołu Symphony Team. Udało nam się zdobyć trzecie miejsce w konkursie: "Journey through time contest" pod patronatem BuildconZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! powiększam Notatka dodana przez Ixidi 1 tusicotugu2007 dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Użytkownik Rejszpat 272 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 sierpnia 2018 Powiększ te zdjęcie . Budowla fajna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zasłużony Taq 148 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 sierpnia 2018 No nawet ładne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Użytkownik Peridot 361 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 września 2018 Ciekawe czy ktoś napisze łee spolszcz to bo nic nie rozumiem Tak w ogóle fajna budowla :V 1 Rejszpat dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Gość DeltaT Zgłoś odpowiedź Napisano 19 września 2018 Ja się zastanawiam jak można w tyle osób zbudować coś wielkiego. Dobra robota. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach