Skocz do zawartości
  • 0

Czy jest zapotrzebowanie na taki serwer ?

Efinenty

Pytanie

Witam was serdecznie ! Od kilku tygodni pracuję nad serwerem RolePlay. Rozgrywka na nim będzie przypominała dawną grę na serwerze metropolic.pl i taki był właśnie mój pomysł. Chciałbym odtworzyć ten legendarny serwer w lepszym, nowszym wykonaniu. Bylibyście chętni zagrać na takim trybie ? Jest zapotrzebowanie na coś takiego ? Czekam na opinie. 

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Gość uEqualirum

Po co tworzyć serwer jak i tak trzeba na niego wydać kupę kasy (reklamy, dobra maszyna itd.) Jeśli nie masz więcej niż 150zł to nie bierz się za serwer, bo nic z tego nie będzie. A jeśli masz to rób.

• 0

Serwer będzie miał wiele elementów RealLife ( w zasadzie już ma). Kupowanie mieszkań, działek, komunikacja miejska, możliwość posiadania samochodu, uproszczone zasady ruchu drogowego. Czekam na dalsze opinie i pomysły. Dziękuję za tak szybkie zainteresowanie tematem. Jeżeli chodzi zaś o całkowity tryb RealLife. Mam wrażenie, że jest tego zbyt wiele ale to może być tylko moje zdanie

Edytowane przez Efinenty

• 0

Aktualnie mam już do pomocy ludzi ale jeżeli zwolni się miejsce / będzie zapotrzebowanie na kolejną osobę to bardzo chętnie :). Skoro jest jakieś zainteresowanie serwerem do końca miesiąca wstawię prezentację tego co już mam. 

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...