Vulture 17 Napisano 5 listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 listopada 2017 (edytowane) Edytowane 5 listopada 2017 przez Vulture PanNiedzwiadek i LordzikMkoesik dodali reakcje 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Superbizons 13 Napisano 5 listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 listopada 2017 W miarę ciekawie się zapowiada Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaltonEZ 141 Napisano 5 listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 listopada 2017 Mini sklep na bezludnej wyspie ? Kto jest tam sklepikarzem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulture 17 Napisano 5 listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 listopada 2017 4 godziny temu, DaltonEZ napisał: Mini sklep na bezludnej wyspie ? Kto jest tam sklepikarzem? jeżeli chcesz podciągnąć sobie pod fabułę to możesz uznać że są to zwykłe maszyny, które wydają towar za monety A napełnia je statek, który raz na jakiś czas przybija do wyspy wraz z naszym Questerem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyuubi 35 Napisano 5 listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 listopada 2017 Czy to nie jest pokemon na tym logo? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanNiedzwiadek 151 Napisano 5 listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 listopada 2017 Niezły pomysł. Coś innego niż izihace, jak dla mnie legit Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulture 17 Napisano 5 listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 listopada 2017 56 minut temu, PanNiedzwiadek napisał: Niezły pomysł. Coś innego niż izihace, jak dla mnie legit Ogólnie celem było stworzenie czegoś co każdy lubi z mocną zmianą, tutaj jest typowy surwiwal, nic nowego, budujesz etc. Ale porządną zmianą bo ponad 80% to zmiana na Horror, moją domeną zawsze było straszenie ludzi, więc na spotkasz mnóstwo pułapek które przyprawią Cię o cienki pisk PanNiedzwiadek dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanNiedzwiadek 151 Napisano 5 listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 listopada 2017 Ah. Ostatnio wogóle nie gram w takie rzeczy Jestem teraz artystyczną duszą i rysuję anime xD Ale mam nadzieję, że inni, którzy będą grać, faktycznie zostaną przyprawieni o "cienki pisk" No i I wish you good luck czy cośtam, zawszę będę wspierać oryginalne serwery z jakimkolwiek pomysłem ps. jeśli masz jakikolwiek tyci problem, to pytaj(na PW) o co chcesz. Nikt nie porzucił tyle projektów co ja XD Mam doświadczenia jak lodu ^-^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tajdafi 10 Napisano 19 listopada 2017 Udostępnij Napisano 19 listopada 2017 Prezentacja fajnie, estetycznie wygląda. Ciekawie się zapowiada, oczywiście jak wystartuje, to z pewnością zajrzę . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Putin 1 Napisano 25 listopada 2017 Udostępnij Napisano 25 listopada 2017 Mapy z neta??? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulture 17 Napisano 26 listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 listopada 2017 Godzinę temu, Putin napisał: Mapy z neta??? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! U mnie przynajmniej nie znajdziesz włamów na serwer Gnomq Do tego nie posiadam tak podstawowej wiedzy w czymś tak prostym jak .sk żeby pytać o podstawowe rzeczy na serwer A mapa tak, nawet gdzieś wspominałem że nie chciało mi się generować terenu skoro ktoś udostępnia pustą, czystą mapę pod budowanie PanNiedzwiadek dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STEINER 61 Napisano 26 listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 listopada 2017 (edytowane) Ej teraz tak szczerze. Kto gra na takim czymś po za tymi 'ludzmi' z tego forum? xd Fajna prezentacja. Bym wbił i zobaczył ale nie gram na takim czymś. Ale pomysł chyba fajny. // Usuwam zbędne formatowanie i poprawiam rażący błąd ortograficzny ~ Bopke Edytowane 28 listopada 2017 przez bopke Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanNiedzwiadek 151 Napisano 26 listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 listopada 2017 (edytowane) Dnia 26.11.2017 o 21:30, SKsteiner napisał: Ej teraz tak szczerze. Kto gra na takim czymś po za tymi 'ludzmi' z tego forum? xd Fajna prezentacja. Bym wbił i zobaczył ale nie gram na takim czymś. Ale pomysł chyba fajny. Lol, niktw porównaniu do masówek dla dzieci bo oryginalne tryby nie mają odpowiedniej reklamy. Edytowane 28 listopada 2017 przez bopke Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STEINER 61 Napisano 26 listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 listopada 2017 (edytowane) Ta porównaj jak craftcore powróci (a powróci) do takiego serwerka. Nawet jakby miał reklamy [CIACH] to by nie grało tyle osób co na craftcore. To nie jest reklama bo kto tu tego serwera nie zna? // Usuwam wulgaryzm ~ Bopke Edytowane 26 listopada 2017 przez bopke Usunięcie wulgaryzmu ~ Bopke Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanNiedzwiadek 151 Napisano 27 listopada 2017 Udostępnij Napisano 27 listopada 2017 8 godzin temu, SKsteiner napisał: Ta porównaj jak craftcore powróci (a powróci) do takiego serwerka. Nawet jakby miał reklamy [CIACH] to by nie grało tyle osób co na craftcore. To nie jest reklama bo kto tu tego serwera nie zna? // Usuwam wulgaryzm ~ Bopke Pierwszy raz słyszę o "Craftcore". Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STEINER 61 Napisano 27 listopada 2017 Udostępnij Napisano 27 listopada 2017 Głowny serwer blazingpacka... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanNiedzwiadek 151 Napisano 27 listopada 2017 Udostępnij Napisano 27 listopada 2017 3 godziny temu, SKsteiner napisał: Głowny serwer blazingpacka... Blazingpack to ta śmieszna paczka, dla serwerów non-premium nie radzących sobie z cheaterami? XDDD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STEINER 61 Napisano 27 listopada 2017 Udostępnij Napisano 27 listopada 2017 yyy... Upilnuj 4000+ osób na serwerze, żeby nikt nie miał cheatów... Sam byś lepszej nie napisał.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanNiedzwiadek 151 Napisano 27 listopada 2017 Udostępnij Napisano 27 listopada 2017 1 godzinę temu, SKsteiner napisał: yyy... Upilnuj 4000+ osób na serwerze, żeby nikt nie miał cheatów... Sam byś lepszej nie napisał.... A co to ma do rzeczy jaką ja bym napisał XDDDD Nie ma obowiązku pisania paczki raka. Jak ktoś nie potrafi upilnować własnego serwera to po co wnerwia graczy jakimś launcherem. Bez sensu. I gdzie niby gra 4000+ osób XDDD Chyba nie na CraftCORE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STEINER 61 Napisano 27 listopada 2017 Udostępnij Napisano 27 listopada 2017 2 minuty temu, PanNiedzwiadek napisał: A co to ma do rzeczy jaką ja bym napisał XDDDD Nie ma obowiązku pisania paczki raka. Jak ktoś nie potrafi upilnować własnego serwera to po co wnerwia graczy jakimś launcherem. Bez sensu. I gdzie niby gra 4000+ osób XDDD Chyba nie na CraftCORE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Na starcie zawsze tyle jest XDDDDDDDDD. Po takiej przerwie nie będzie 4k osób? Na mc4u przecież tyle jest na starcie a craftcore są bardziej wypromowani. A oni własnie umią upilnować serwer pisząc paczke która im w tym pomoże XDDD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi