Nieaktywny Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 Discord: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeLWeR 17 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 (edytowane) Jakoś mnie ta reklama nie zachęca do grania tam. Mogłeś dodać parę screenów z serwera Edytowane 4 lipca 2017 przez czerwonyznicz Peridot i JayJumper 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurotsuwa 149 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bananowiec 23 Opublikowano 23 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2017 Jaką masz pewność na "brak cheaterów"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 23 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2017 (edytowane) 100% pewności nie ma, ale biorąc pod uwagę, iż na tej wersji jest jeszcze bardzo mało cheatów oraz to, że mamy dobrego AntiCheat'a oraz zgraną, aktywną administrację, jestem pewien, że nie spotkasz tylu cheaterów co na tych nudnych EasyHC na wersjach sprzed 4 lat. Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzenia serwera. ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ Prezentacja została nieco zedytowana. Edytowane 23 lipca 2017 przez Ozelot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoeingC135 26 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 Jest mało cheatów na tą wersję? :DDDDDDDDDDDDDD Wurst, Matix, Huzuni itd... długo wymieniać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 Serwer stoi już z miesiąc i żadnego cheatera nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLAX 2 Opublikowano 26 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2017 Graczy pewnie też niewielu widziałeś. Prezentacja zniechęca, nawet nie wejdę. xCassi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 26 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2017 Tutaj się mylisz. Jak na serwer 1.12 bez płatnych reklam itp. jest dużo graczy. PS. Co takiego cię zniechęca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLAX 2 Opublikowano 26 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2017 Porównaj swoją prezentację do innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevsers 46 Opublikowano 26 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2017 A mi się ten serwer podoba. Pewnie zapytacie dlaczego? 1. Serwer jest aktualnie na najnowszej wersji. 2. Prezentacja serwera jest napisana poprawnie, bez błędów ortograficznych. 3. W IS są tylko 3 rzeczy, które można kupić. Są tanie i na zawsze. 4. Wszedłem na serwer i jest on nie najgorzej zbudowany, chociaż listę pl da się zobaczyć. A teraz co mi się nie podoba? 1. Prezentacja, mogłaby być lepsza. 2. Spawn (jest on w mojej opinii ohydny, zbyt różowy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymuś 42 Opublikowano 26 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2017 + Najnowsza wersja - Ss mnie zniechęca, odrzuca do zagrania tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 27 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2017 Dziękuję za opinię Jak można zobaczyć listę pl, jeśli poblokowałem wszystkie komendy do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevsers 46 Opublikowano 27 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2017 58 minut temu, Ozelot napisał: Dziękuję za opinię Jak można zobaczyć listę pl, jeśli poblokowałem wszystkie komendy do tego? Niestety, ale nie. Zobacz w logi to się dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 1 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2017 Na ogół, było to zablokowane, lecz zapomniałem włączyć skrypt na blokowanie komend bukkita. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebxteR 213 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 Witam, przeczytałem, że jest to mój serwer, więc jak mogę odebrać moją rangę administratora? PanNiedzwiadek, jaku49, Random2178 i 6 innych 5 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 Spawn nie zachęca do wbicia MeeeSkiTV i DaltonEZ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 2 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 Prezentacja 2/10, Tak jak u góry nie zachęca. Zgadzam się z 7 minut temu, Kuba_2003TV napisał: Spawn nie zachęca do wbicia 21 minut temu, SebxteR napisał: Witam, przeczytałem, że jest to mój serwer, więc jak mogę odebrać moją rangę administratora? Takie coś nie zachęca do gry. Jeden screen to trochę mało, prezentacja najlepiej w formie reklamy to na YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 A tak btw to strona nie działa... MeeeSkiTV 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 2 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 MCPC.PL to IP serwera a nie strona. Co do "Twój serwer MineCraft", to chodzi o to, że to jest serwer dla ciebie (gracza), czyli dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi