MondeyGaiming 0 Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 napisze mi ktos skript na blokade wuzka z tnt ma byc podajnik i dozownik aby niedało sie stawiać licze na was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KjubaxDDD 10 Opublikowano 1 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2016 on place minecart with tnt: cancel event send "&cTen Blok Jest Zablokowany!" on place dropper: cancel event send "&cTen Blok Jest Nie Dozwolony!" on place dispenser: cancel event send "&cTen Blok Jest Zabroniony!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdesSki1337 2 Opublikowano 6 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2016 on place minecart with tnt: cancel event send "&cNie mozna stawiac tego bloku!" on place dropper: cancel event send "&cNie mozna stawiac tego bloku!" on place dispenser: cancel event send "&cNie mozna stawiac tego bloku!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MondeyGaiming 0
napisze mi ktos skript na blokade wuzka z tnt ma byc podajnik i dozownik aby niedało sie stawiać licze na was
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi