cerek 0 Opublikowano 9 września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 września 2016 Zrobi mi ktos taki skrypt jak wpisujemy ./admin to dostajemu odrazu vanisha goda i gm'a oraz blaze roda z knockiem 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 US3R . 25 Opublikowano 9 września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 września 2016 Heh napisałem Permisja : cmd.admin Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! PS. jeżeli masz inny plugin na vanish niż essentials lub który nie może dawać innym vanisha to moge ci napisac ze efekt daje ale odpisz jak cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cerek 0 Opublikowano 9 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 września 2016 No moglbys cos takiego zrobic bo wgl mi ten vanish nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 US3R . 25 Opublikowano 9 września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 września 2016 (edytowane) vanish powinien działać Edytowane 11 lipca 2020 przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cerek 0 Opublikowano 9 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 września 2016 A teraz widac jak masz cos w lapie ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 US3R . 25 Opublikowano 9 września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 września 2016 jaki masz plugin na vanisha ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Impression 137 Opublikowano 9 września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 września 2016 (edytowane) 19 godzin temu, US3R . napisał: Heh napisałem Permisja : cmd.admin Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! PS. jeżeli masz inny plugin na vanish niż essentials lub który nie może dawać innym vanisha to moge ci napisac ze efekt daje ale odpisz jak cuś execute console command "/give pawelz 369 1 knockback:10" A nie powinno być exute console command "/give %player% 369 1 knockback:10"? Chyba pomyliło Ci się %player% z Twoim nickiem Edytowane 10 września 2016 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cerek 0 Opublikowano 9 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 września 2016 1 godzinę temu, US3R . napisał: jaki masz plugin na vanisha ? Mam XFHC-Vanish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SiepeK 3 Opublikowano 12 września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 września 2016 command /admin: trigger: player has permissions "cmd.admin": execute console command "/effect %player% invisiblity 10000 255" execute console command "/god %player%" execute console command "/gamemode 1 %player%" execute console command "/give %player% 369 1 knockback:10" Spróbuj coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Testowy 5 Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 command /admin: trigger: player has permissions "cmd.admin": execute console command "ev %player%" execute console command "gm 1 %player%" execute console command "god %player%" add 1 blaze rod of knockback 5 to player Nie Testowane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
cerek 0
Zrobi mi ktos taki skrypt jak wpisujemy ./admin to dostajemu odrazu vanisha goda i gm'a oraz blaze roda z knockiem 10
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi